top of page

WORKSHOP -BÆKKENBUND & BÆREREDSKABER

Nu fusionerer vi igen!  "Storm & Rod Yoga, Fysioterapi & Mediyogaterapi" og Jeg!

 

Vi startede vores samarbejde sommeren 2020, hvor vi tilbød udendørs coronavenlig “Bæredans”. Jeg sørgede for at alle bæbserne sad trygt og godt, mens Sabrina sørgede for “de forbudte trin” OG at dans og bæring blev gjort under stor hensyntagen til efterfødselskroppen.

 

Nu inviterer vi til workshop d. 21. nov, 10-1330, midt på Amager!

Workshoppen henvender sig til mødre med mindre babyer (0-8 mndr). Du vil blive undervist i hvordan bækkenbunden ser ud, mærkes, trænes og bruges mest optimalt,. Især når i bærer jeres baby i bæreredskab. Du får helt simple og anvendelige øvelser med hjem som styrker bækkenbunden og kernemuskulatur.  Du får en introduktion til babybæring, inklusiv hjælp til at tilpasse/bære i det redskab du ønsker, med henblik på, hvis lysten er der, at fortsætte til et Bæredans-forløb som starter umiddelbart efter workshoppen.Undervejs afprøver vi både øvelser og bæreredskaber mens vi danser sammen - helt enkle trin hvor alle kan være med. Det handler om at omsætte teori til praksis og ikke mindst sætte gang i lykke endorfinerne :) Kvalitetstid for mor og barn.

er serveres kaffe/te og snacks til eventet.Barnevogne kan parkeres i læ indenfor, husk babyalarm.Billetter koster 495kr/person m. baby.Er Du hurtigt ude og booker billet inden 21 oktober, får Du billetten til kun 425kr.

IMG_7300.jpg

Eventet afholdes i smuk yogasal på Fuglebækvej 4A, 2770 Kastrup.

Gode parkeringsmuligheder og bus 32, 33 & 36 stopper lige i nærheden og Vestamager Metrostation ligger 1,5 km derfra.

 

Billetter bookes ved at skrive en mail til: Stormrodyoga@gmail.com og endelig tilmelding ved at overføre beløbet til erhvervs mobilepay 687888.

 

Et super mix af viden og erfaring;

Sabrina er fysioterapeut, medi-yogaterapeut for børn og voksne, og har danset hele sit liv. Hun tilbyder også privat fødselsforberedelse, så hun ved en del om bækkenbunden, delte mavemuskler og efterfødselskroppen i øvrigt.

Jeg er certificeret slynge & bærevejleder og holder workshops om babybæring. Så du får vejledning i at bære dit barn, så det passer både til dit og din babys temperament, krop og dagligdag.

bottom of page